دنتبوک | dentbook.ir 09209091707
جستجوی
پیشرفته

ایمپلنت

  • این موضوع 1 پاسخ، 1 کاربر را دارد و آخرین بار در 7 سال، 8 ماه پیش بدست محسن به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #9194
    هروی دنتال
    مدیرکل

    ایمپلنت دندان

    ایمپلنت دندان چیست؟ (قیمت و هزینه انواع ایمپلنت دندان)

    دندانپزشکی شبانه روزی هروی: ایمپلنت دندان نوعی دندان مصنوعی است که برای حمایت از بازیابی دندان یا دندان های از دست رفته استفاده می شود و می تواند به توقف یا جلوگیری از بین رفتن استخوان فک کمک کند. عمل جراحی ایمپلنت دندان یک نمونه از عمل های جراحی است که در آن از اعضای مصنوعی برای بازیابی سلامتی بیمار استفاده می شود، اما با این وجود این عمل جراحی یک شکل از جراحی زیبایی دندان نیز هست.

    افرادی که دندان های خود را از دست داده اند ممکن است در زمان صحبت کردن یا خندیدن از طرح لبخند خود خجالت بکشند. علاوه بر این، مشکلات مربوط به جویدن غذا در نتیجه دندان های از دست رفته می تواند تاثیر منفی بر عادت های غذا خوردن داشته باشد و مشکلات سلامتی ثانویه همچون سوء تغذیه برای فرد ایجاد کند.

    با جایگزینی ریشه های دندان از بین رفته، کاشت دندان به روش ایمپلنت دندان می تواند قدرت و ثبات لازم را در دندان ها برای خوردن تمام غذاهای مورد علاقه شما ایجاد کند و دیگر فرد در هنگام جویدن غذا احساس ناراحتی نخواهد کرد. علاوه بر این، ایمپلنت های دندان می توانند وضعیت استخوان فک را شبیه سازی کرده و حفظ کند، جلوی از بین رفتن استخوان فک را بگیرد و به حفظ ویژگی های صورت فرد کمک کند ، همچنین میتوان برای بلیچینگ کردن با پزشک مشورت کنید.

    امروزه بیماران زیادی برای گذاشتن ایمپلنت به کلینیک های دندان پزشکی مراجعه می کنند. متاسفانه شمار زیادی از آنها هم باورهایی درباره ایمپلنت دارند که نشان از بی اطلاعی آنها در این زمینه است. برای اطلاعات بیشتر به این نکته ها توجه کنید.

    ایمپلنت دندان چیست؟ (قیمت و هزینه انواع ایمپلنت دندان)

    آیا ایمپلنت درد دارد؟

    قرار دادن ایمپلنت در علم دندان پزشکی جراحی محسوب می شود که باید در محیطی استریل انجام شود. در مقایسه با سایر جراحی های محیط دهان، میزان درد و ناراحتی جراحی ایمپلنت بسیار کمتر است و با رعایت دستورات دندان پزشک اغلب بدون ناراحتی تمام می شود.

    قرار دادن همزمان ایمپلنت همراه کشیدن دندان

    دندان های غیرقابل نگهداری باید کشیده شوند و معمولا ۲ تا ۳ ماه صبر می کنند تا در ناحیه بدون دندان استخوان سازی انجام گیرد. با این حال در برخی شرایط و به صلاحدید دندان پزشک در صورتی که ریشه دندان دچار عفونت فعال نباشد، امکان قرار دادن همزمان ایمپلنت همراه کشیدن دندان وجود دارد. مزیت عمده این روش این است که برای خارج کردن دندان و قرار دادن ایمپلنت به یک مرحله بی حسی و جراحی نیاز است و نیازی به تعویق افتادن درمان ایمپلنت نیست.

    قرار دادن دندان روی ایمپلنت

    معمولا بعد از قرار دادن پیچ ایمپلنت با توجه به شرایط بین ۲ تا ۴ ماه (و در برخی شرایط تا۶ ماه) باید صبر کرد تا استخوان اطراف ایمپلنت کاملا شکل بگیرد. با این حال در برخی شرایط امکان دارد که در صورت مناسب بودن استخوان فک- به خصوص در مورد دندان های قدامی که در ناحیه زیبایی هستند- همزمان با قرار دادن ایمپلنت بتوان روکش موقت یا دائم را روی آن قرار داد.

    جراحی سینوس فک برای چه کسانی است؟

    افرادی که دندان های خلفی فک بالا را مدت ها پیش کشیده اند، سینوس های استخوان فک بالایشان، داخل استخوان گسترش می یابد. از این رو استخوان کافی به منظور قرار دادن ایمپلنت وجود ندارد پس قبل از قرار دادن ایمپلنت نیاز است که سینوس فک ترمیم و به طرف بالا برده شود. بعد از این جراحی می توان ایمپلنت را بلافاصله یا ۴ ماه بعد قرار داد.

    چه افرادی نباید ایمپلنت بگذارند؟

    ایمپلنت موارد عدم تجویز محدودی دارد، بیماران مبتلا به دیابت کنترل نشده، بیماران تحت رادیوتراپی به خصوص در ناحیه فک و صورت و بیمارانی که طولانی مدت تحت درمان بیس فسفونات بوده اند، نباید ایمپلنت بگذارند. تجویز کردن یا نکردن ایمپلنت به تشخیص دندان پزشک بستگی دارد.

    عدم توجه به شایعات اشتباه

    برخی مردم باورهایی دارند که اصلا توجیه علمی ندارند؛ مثلا بعد از قرار دادن ایمپلنت نباید سرما بخورید! بعد از قرار دادن ایمپلنت نباید سرتان را خم کنید! قرار دادن پیچ در فک ها باعث عفونت می شود! و… هنگام گذاشتن ایمپلنت کاملا با دندان پزشکتان مشورتک کنید تا هرگونه شک و شبهه از بین برود.

    آیا ایمپلنت به استخوان فک آسیب می زند؟

    ایمپلنت ها از جنس تیتانیوم هستند که در محیط بدن کاملا خنثی است و در شرایط طبیعی نه تنها هیچ واکنش مضری برای بدن انسان ایجاد نمی کند بلکه با تغییرات سطحی ایجادشده روی آنها، به شدت تمایل دارند جذب استخوان فک شوند. همچنین ایمپلنت مانع ادامه تحلیل استخوان فک می شود. قرار دادن ایمپلنت ها مگر در شرایط بسیار نادر باعث هیچ واکنشی در استخوان نمی شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.